Ταλιμπαν Αφγανισταν / Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ...

Ταλιμπαν Αφγανισταν / Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου .... Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής.

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ: Με τους πάντες και με τα πάντα η ...
ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ: Με τους πάντες και με τα πάντα η ... from 1.bp.blogspot.com
Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Νωρίτερα την κυριακή, οι ταλιμπάν απελευθέρωσαν περίπου 5000 ισλαμιστές που κρατούνταν στην παλιά. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι.

Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τη φύλαξη της ρωσικής ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τη φύλαξη της ρωσικής ... from www.voria.gr
Νωρίτερα την κυριακή, οι ταλιμπάν απελευθέρωσαν περίπου 5000 ισλαμιστές που κρατούνταν στην παλιά. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν: Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης σε λίγα δευτερόλεπτα. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ. Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε.

Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης σε λίγα δευτερόλεπτα. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν: Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής.

Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά.

Zefi Dimadama's tweet - "Η «εξαφάνιση» των γυναικών & των ...
Zefi Dimadama's tweet - "Η «εξαφάνιση» των γυναικών & των ... from pbs.twimg.com
Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται.

Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού.

Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν.

0 Response to "Ταλιμπαν Αφγανισταν / Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel